ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Όλα αυτά τα χρόνια εμμένουμε στην προσπάθεια μας για συνεχή βελτίωση της ποιότητας ενημέρωσης και των υπηρεσιών μας. Αναπτύσσουμε νέες ενότητες, νέες τεχνολογίες, νέες εκδόσεις. Διαρκής ανανέωση, με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ολοένα και αυξανόμενων αναγκών του αναγνωστικού μας κοινού.

Agrenda

Η εβδοµαδιαία εφηµερίδα αγροτικής οικονοµίας Agrenda, διανύει τον 15o χρόνο αδιάλειπτης πανελλαδικής κυκλοφορίας και έχει εξελιχθεί σε πυρήνα διαµόρφωσης της κοινής γνώµης που αντιπροσωπεύει το πιο δυναµικό κοµµάτι της ελληνικής γεωργίας. Το περιεχόµενο της Agrenda καλύπτει δέσµες θεµάτων για τις αγορές, την ποιότητα των τροφίµων, τα αναπτυξιακά προγράµµατα, τις επιχειρηµατικές πρωτοβουλίες σε τρόφιµα και αγροτουρισµό, την πράσινη ανάπτυξη, την κοινωνική ζωή και τον πολιτισµό της υπαίθρου.

Profi

Το Profi είναι το ευρωπαϊκό περιοδικό που «διδάσκει» αγροτική τεχνολογία, καθώς αποτελεί µεταφορά στην Ελλάδα της βρετανικής έκδοσης. Πεδίο αναφοράς για τα αγροτικά µηχανήµατα, τον εξοπλισµό και τις τεχνικές φροντίδας των καλλιεργειών και του ζωικού κεφαλαίου, το Profi διαβάζεται ενδελεχώς από έναν µεγάλο αριθµό πιστών αναγνωστών. Νέοι αγρότες και καλλιεργητές αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία αυτών, αλλά και µηχανικοί, τεχνίτες µηχανηµάτων, έµποροι, επιστήµονες, φοιτητές και γενικά λάτρεις της τεχνολογίας.

Wine Trails

To τριµηνιαίο περιοδικό Wine Trails µε πλούσια ύλη για τα αµπελοοινικά θέµατα, έρχεται να καλύψει µε αξιώσεις όλο το φάσµα της θεµατολογίας που σχετίζεται µε την αµπελοκαλλιέργεια και τον πλούσιο κόσµο του κρασιού. Φροντίζοντας για την καλή σχέση αµπελουργού και οινοποιού, έχει θέσει ως στόχο να διευκολύνει την πορεία που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια από τους συντελεστές του κλάδου για την ενίσχυση της θέσης του ελληνικού οίνου διεθνώς και την αναγνώριση της ταυτότητάς του στην παγκόσµια αγορά.

Ελαίας καρπός

Το περιοδικό Ελαίας καρπός συνιστά μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των θεμάτων που έχουν σχέση με την ελιά και το ελαιόλαδο. Εστιάζοντας σε έναν κλάδο που αποτελεί αιχμή του δόρατος της ελληνικής γεωργίας, το Ελαίας καρπός εξελίσσεται σε απαραίτητο εργαλείο για τους δραστηριοποιούμενους στην καλλιέργεια της ελιάς, διευκολύνοντας την επαφή τους τόσο με τους προμηθευτές αγροτικών εφοδίων όσο και με τους διαθέτοντες λύσεις διάθεσης της παραγωγής. Κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες, μαζί με την εφημερίδα Agrenda και έπειτα αυτοτελώς στα σημεία πώλησης τύπου.

Fresher

Το περιοδικό Fresher προσεγγίζει με συστηματικό τρόπο θέματα που αφορούν τον τομέα των φρούτων και των λαχανικών, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση των επικοινωνιακών σχέσεων των παραγωγικών συντελεστών του κλάδου. Η συντακτική ομάδα του Fresher καταγράφει τα σημαντικότερα γεγονότα, αναδεικνύει ενδιαφέρουσες προσπάθειες του κλάδου των φρούτων και των λαχανικών, ενός κλάδου που συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αποτελεί ίσως το δυναμικότερο της ελληνικής γεωργίας. Κυκλοφορεί κάθε τρεις μήνες, μαζί με την εφημερίδα Agrenda και έπειτα αυτοτελώς στα σημεία πώλησης τύπου.

Beer & Brunch

Το Beer & Brunch απευθύνεται στον καταναλωτή της μπύρας, και στο λάτρη της που ψάχνει τις διαφορετικές γεύσεις, ποικιλίες και μάρκες, που θέλει να οργανώσει ένα ωραίο γεύμα και να συνδυάσει αρμονικά τη μπύρα με τα εδέσματα. Απευθύνεται όμως και στον κλάδο, για να φέρει πιο κοντά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη – παραγωγούς και εισαγωγείς μπύρας αφ΄ενός και κατασκευαστές ή εισαγωγείς εξοπλισμού αφ΄ετέρου. Η κυκλοφορία του 3 φορές το χρόνο του επιτρέπει να είναι τόσο επίκαιρο όσο και διαχρονικό, αποτελώντας ένα «οδηγό αναφοράς».

Αγρόκτημα

Το μηνιαίο περιοδικό Αγρόκτημα εστιάζει στον άνθρωπο και στη ζωή της υπαίθρου. Δίνει έμφαση στην πληροφόρηση και τη γνώση, με ενότητες από όλο το φάσμα της ζωής στην επαρχία: το παραγωγικό, το επιχειρηματικό, το κοινωνικό και το πολιτιστικό. Με θέματα από τα επιχειρηματικά projects μέχρι τη λαογραφία, από την ιστορία μέχρι τη γαστρονομία και από τα εργαλεία δουλειάς μέχρι την αγορά αγροτικής γης, είναι το πρώτο περιοδικό ποικίλης ύλης που απευθύνεται στην ελληνική επαρχία, κάτι που αποτελεί το κύριο ποιοτικό του χαρακτηριστικό, μέσα σε ένα εικαστικά σύγχρονο περιβάλλον.